Välkommen till bloggen "Tankar, tvivel och tro..."! Jag som förestår denna blogg heter John Nilsson. Här delar jag med mig av mina tankar om stort och smått, framförallt om psykologi, religion och samhälle. Välkommen att läsa och ge din respons på mina inlägg och efterföljande kommentarer.

2009-01-05

Ny blogg "Tolvstegsrörelsen..." och länk till dokumentet "Bra och dåligt med AA"

För några dagar sedan startade jag en ny blogg Tolvstegsrörelsen.... Tanken jag hade när jag startade denna blogg, var i första hand att samla argument för och emot AA och andra tolvstegsprogram, på ett ställe. Jag har nu upptäckt funktionen Google Dokument och insett att den funktionen och det sättet att publicera sig, bättre motsvarar mina behov.

Du är givetvis välkommen att skriva och kommentera på bloggen Tolvstegsrörelsen..., men mitt eget fokus kommer framöver att vara att skriva i dokumentet Bra och dåligt med AA, som alltså kommer att förändra sig med tiden, utan att detta (såvitt jag förstår) meddelas via RSS-flöde.

Har du förslag på argument för eller emot AA, eller synpunkter på nämnda dokument, får du mer än gärna höra av dig till mig.

"Tankar, tvivel och tro..." förblir tills vidare min huvudblogg.

Inga kommentarer: